torsdag 1. mars 2012

Mens vi venter...

Yes!!

Da er det ikke lenge til treff damer! Bare en god uke igjen til vi sitter og scrapper så lim, glitter og papir spruter :-) Vi tror nok at det er flere som gleder seg stort til neste helg og er skikkelig gira på en hel helg satt av til favoritthobbyen!!


For at ventetiden ikke skal bli alt for lang skal vi korte den ned med en liten utfordring til dere. Vi vil se dere lage et prosjekt der dere bruker
 mye maling, mist eller stains og gjerne (men ikke nødvendig) at dere er inspirert av denne flotte AJ-siden som er laget av Dyan Reaveley:


Det skal virkelig synes at dere har griset med produktene og kost dere mye!!

Det ferdige resultatet legger du ut i din egen blogg og legger igjen en link til innlegget ditt i kommentarfeltet her. Har du ikke blogg, så kan du ta bilde og sende til mailadressen vår, scrappetreffimolde@gmail.com, så skal vi legge ut bilde her i bloggen. Vi kommer til å vise frem bidragene fra de som har blogger også.

Og hvem vet, kanskje det vanker en liten overraskelse til en av de ivrige scrapperne som hiver seg med her!

Vi ønsker alle ei super uke frem til treffet og så må dere for all del begynne å planlegge bilder og hva som skal taes med til treff. I morgen kommer det en infomail til alle påmeldte.


We snaiks!!

5 kommentarer:

 1. YEY!!!
  Jeg GLEDER meg sånn!!!
  Tenk da damer, vi skal råkose oss:)))
  Gleder meg masse til å treffe dere alle sammen, vi blir en superfin gjeng!
  klem

  SvarSlett
 2. Blir spennende dette her, har aldri vært på noe sånt så skal bli utfordrende å finne ut hva man skal ta med...

  Og er det noen som vet hvor inspirerende hobby har tatt veien, fant bare papp i vinduene i storgata jeg..

  SvarSlett
 3. Se på andre sida av gata :-) dette blir kjempegøy. Du må ta med det du selv trenger for å scrappehule, men det vil også være 3 butikker på treffet så du får anledning til å shoppe det du måtte trenge ;-)

  SvarSlett
 4. Morsomt med litt venteinspirasjon :)
  Her er det jeg laget ut fra bildet:
  http://lindaskreativehjorne.blogspot.com/2012/03/bnder-dt-scrappekammeret.html

  SvarSlett
 5. Gøy å klæsje litt...tror jeg må ta med malinga mi på treffet også. Her er mitt bidrag inspirert av farger og lekenheten i bildet http://livenskortogsnt.blogspot.com/2012/03/navnelapp-mens-vi-venterpa-scrappetreff.html

  SvarSlett