tirsdag 2. februar 2010

Oppdatering ang kursene!!

Da har vi kursbeskrivelsene klare for treffet! Bare å hive seg rundt å melde seg på snarest mulig da det er begrenset med plasser i kurslokalet!

Heklekurs med Randi:
Her får du lære å hekle en liten blomst, går det bra med progresjonen, kan det bli mer. Alt materiale du trenger får du utdelt på kurset. Etter kurset er det mulig å handle både garn og heklepinner hos Inspirerende Hobby som har butikk på treffet. Kurset varer 1 time.
Tid: Fredag kl 19.00-20.00 Pris: 50,- Påmelding: irgrunew@online.no

Boks med Cathrine:
På Cathrines kurs må de ha med lim/dobbeltsidig tape, skjærebrett og saks. På kurset får deltagerne delt ut det de trenger for å lage en boks med den aktuelle teknikken, og hvis de trenger noe mer utover det, så er det mulig å kjøpe det med Stampers Heaven (er på treffet) eller de andre butikkene i lokalet. Kurset varer ca 2 timer.
Tid: Lørdag kl 13.00-15.00 Pris: 150,- Påmelding: cathrine.slenes@hotmail.com

Valentinkort med Linda:
Vi lager to valentine kort i romantisk stil, og vi benytter oss av transferteknikk til det ene motivet. Dere får utdelt et kit med nok materialer til å lage to kort. Det blir fokus på detaljer og materialer som kompletterer stilen, blant annet søm og broderi som design element. Kurset varer 2 timer.
Tid: Lørdag kl 1700-1900 Pris: 350,- Påmelding: linda@papirihjertet.no

Bakgrunnsteknikker med Beate Solem:
Kurset blir ca 1,5 time på lørdag og 1,5 time på søndag (trenger tørketid i prosessen). Alle materialer er inkludert. Beate kjøper inn det som trengs, men kommer ikke til å ha alle tusen farger med med maling og glimmermist, man kan evt kjøpe det i butikken om man har spesielle ønsker. Deltakerne må ha med underlag, da det blir en del "grising" med maling etc. Her får man lære en del ulike teknikker for å lage bakgrunner selv.
Tid: Lørdag kl 20.30-22.00 Søndag kl 11.00-12.30 Pris: 300,- Påmelding: Beate.Solem@Odim.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar